Krug u Zitu koji se pojavio u Engleskoj, 23 juna 2016
OTVARANJE DUHOVNOG OKA CE POMOCI RAZUMEVANJU SLEDECE PORUKE
OTKROVENJE PO JOVANU: DVE ZVERI
ZVER KOJA DOLAZI SA MORA I ZVER KOJA DOLAZI SA KOPNA ( Otkrovenje, kap.13)
VREME ANTIHRISTA JE U TOKU I U ANNO DOMINI 2016 SE NASTAVLJA DA SE KLICE DIJABOLICKA I PAKLENA POBEDA PRINCA SA OVOG SVETA.
ALI DOLAZI VREME NASEG GOSPODA! DOLAZI VREME PROCISCENJA I VASKRSA SVIM ONIM DUSAMA KOJE SU ODGOVORILE DA NA HRISTOV POZIV!
NEBESKI ZNACI CE SE PREDSTAVLJATI SVIMA A I PLANOVI OCA ADONAYA SU VEC U DELOVANJU. VRLO BRZO CE 4 KAVALIRA ODKROVENJA (VODA, VAZDUH, ZEMLJA, VATRA) SMRTNO RANITI ZMAJA I ZVER KOJI GOVORE ISTIM JEZIKOM. BICE POGODJENI I MNOGI NJIHOVI SLEDBENICI, BOGATI I SIROMASNI NJIHOVI ROBOVI I POTLACENI (Otkrovenje, kap.19 i 20).
KRVAVA AZDAJA CE SUROVO ODREAGOVATI I ISPLJUNUTI OTROV NA ZEMLJU I NA BOZIJU DECU U MISIJI NA ZEMLJI , ONDA CE SE POJAVITI NA NEBU I NA ZEMLJI ARHADJELO NEBESKE PRAVDE, KOJI CE SA SVOJIM MACEM,PRESECI GLAVU I ZMAJU I ZVERI I TAKO CE SE POJAVITI ZNAK NA NEBU SINA BOZJEG ISUSA HRISTA POSLE CEGA CE SE ON PRIKAZATI CELOM SVETU I DOCI CE U VELIKOJ SNAZI I SLAVI ZBOG FINALNOG SUDA I RADI USPOSTAVLJANJA BOZIJEG KRALJEVSTVA NA ZEMLJI.
VREME JE DOSLO I GODINA 2016 CE BITI POCETAK KRAJA CARSTVA PRINCA SA OVOG SVETA.
BLAGOSLOVENI ODABRANI, PRAVEDNI I SVI LJUDI DOBRE VOLJE JER CE NASLEDITI NOVO NEBO I NOVU ZEMLJU.
CITAJTE, RAZMISLJAJTE I ZAKLJUCITE!
MIR!
OD NEBA DO ZEMLJE
Sant’Elpidio a Mare (Italija)
26. juni 2016
U potpisu:
G.B.
Poruke u povezu:
Video: https://www.youtube.com/watch?v=h6k8I19aPfI
Krug u Zitu se pojavio u Engleskoj 23 Juna 2016
Juce, 23 juna u Engleskoj se pojavio krug u zitu, na dan glasanja za “Brexit”.
Krug predstavlja dve ajkule koje se jedu izmedju sebe.po meni nosi jasnu simboliku borbe u utrobi vlasti, koju oslabljuje antihrist u kojem je jos jedan veliki znak, nepredvidjen izlazak iz Velike Britanije iz EU. Tela ove dve ajkule su podeljena u tri dela, sto me podseca na Danijelovo prorocanstvo i snu Nabukodonosora u kojem poslednja imperija koja bude vladala svetom u sastavu spolja ujedinjenih delova, u kojem je realno jedinstvo nemoguce, onako kako je nemoguce spojiti, u jednu postojanu formu gvzodje i glinu:
Prorok Danijel pogl.2, 41-45:
“…Sto su noge i prsti,koje si vidio,bili dijelom od gline, a dijelom od gvozdja,znaci da ce kraljevstvo biti razdeljeno.Bice nesto u njemu od tvrdoce gvozdja, jer je kako si vidio bilo gvozdje pomesano sa glinom.42 Sto su prsti bili dijelom od gvozdja,dijelom od gline,znaci da ce kraljevstvo biti dijelom tvrdo,dijelom krhko.43 A sto je gvozdje, kako si vidio bilo pomesano s glinom,znaci, da ce se medju se pomesati zenidbom, ali se ipak nece stopiti u jedno,kao sto se ni gvozdje ne moze smjesati s glinom.44 U vrijeme onih kraljeva Bog ce nebeski podignuti kraljevstvo, koje se nece raspasti do vijeka. Njegova vlast nece preci na drugi narod. Ono ce satrti i unistiti sva ona kraljevstva,a samo ce stajati dovijeka.45 Tako kao sto si vidio, da se je od gore kamen odvalio,sam od sebe a satro gvozdje, mjed, glinu, srebro i zlato.Tako je Bog veliki javio kralju,sto ce se dogoditi poslije.San je istinit i tumacenje je njegovo vijerno.”
U nastavku, isusove reci bi se mogle primeniti u povezu sa gore navedenim,i ako ih je Ucitelj izneo u drugom kontekstu kada su ga osudjivali da je kralj demona:
Luka,pogl.11, 17-18:
“…A on je prozreo pomisli njihove i rekao im:”Svako kraljevstvo, koje je samo u sebi neslozno,raspadne se,i kuca se srusi na pragu.18 I ako je sotona neslozan sam sobom,kako da postoji kraljevstvo njegovo?Jer kazete,da ja po Belzebulu izgonim djavole?”
Cini mi se da su se ovde prorocanska, misticna i duhovna simbolika dobro prikazane u ovom krugu u zitu,koji upucuje na znak rusenja poslednje imperije i predstojece osnivanje bozijeg kraljevstva na Zemlji.
Pier Giorgio Caria
26, juni 2016